Hallins 100 år (1922-2022)

På Hallins har vi i 100 år arbetat med att tillverka och utveckla ett brett sortiment produkter i aluminium, stål och rostfritt. Plåtbearbetning har alltid varit en röd tråd i företagets tillverkning och sedan 1950-talet har vi specialiserat oss på rostfri produktion. Idag är vi en toppmodern verkstadsindustri med stora multinationella svenska företag som vår kundbas.

AB Hallins Verkstäder grundades av Fritz Hjalmar Hallin i Stockholm 1922. Under 60-talet flyttade företaget till Ödeshög där huvuddelen av verksamheten fortfarande finns kvar. Tre generationer senare ägs och drivs företaget fortfarande av familjen Hallin, nu med Tommy och Christer i spetsen. Förutom verksamheten i Ödeshög har vi sedan 2017 även ett dotterbolag i Tjeckien.

Vårt mål och vision är att vara en ledande leverantör inom alla våra verksamhetsområden och med kvalitet i toppklass på allt vi gör. Vi är professionella och pålitliga samt jobbar långsiktigt i alla våra kundrelationer. Sedan hösten 2014 är vi uppdelade i fem stycken bolag; Hallins Sales AB, Hallins Production AB, Hallins Fastigheter AB och Hallins International s.r.o. i Tjeckien som alla ingår i Hallins Group AB. I hela koncernen är vi idag ca. 63 anställda och vår strategi för dom kommande 5 åren är en hållbar tillväxt.

Good Manufacturing Practice (GMP) är för oss som arbetar inom Hallins Group en självklarhet och är en väl implementerad arbetsmetod i den dagliga verksamheten.