Cambro

Cambro Manufacturing grundades 1951 då målet för bröderna Campbell var att tillverka en måltidsbricka av högsta möjliga kvalité. Sedan dess har företaget en kraftigt utökad produktlinje, nya metoder för tillverkning och distribution. Från att en gång erbjuda en enda produkt, Camtray för 60 år sen, erbjuder Cambro idag ett brett sortiment allt ifrån beredning, tillagning, förvaring, transport och servering av mat.

För att se hela sortimentet gå in via länken nedan:
https://www.cambro.com/

Barbricka Camtread

Klassisk slitstark barbricka. Halkfri yta som håller objekten på plats. Tillverkad i tjock glasfiberkonstruktion som står emot många års slitage vid normal användning. 5 års garanti.

Bricka Century

Bricka i träfiber, tillverkad av högpresterande polyester för intensiv användning. Resistent mot repor, fläckar och kemikalier. Tål diskmaskin. Finns i flera storlekar och färger. 5 års garanti.

GN kantin, Polypropylen

Dräneringshylla för att hålla maten fräsch en längre tid då extra vätska samlas i botten av kantinen. Finns i flera storlekar. BPA-fri.

GN kantin, Camwear

Förvara, transportera och servera i samma form. Tillverkad i praktiskt taget oförstörbart Camwear som säkerställer att produkten inte spricker, bryts, eller buckla. Tål temperaturer mellan -40° till +99°C.

Platt lock till GN kantin, Camwear

Platt genomskinligt lock tillverkad i praktiskt taget oförstörbart material som säkerställer att produkten inte spricker, bryts eller bucklas. Finns i flera storlekar.

Lock med handtag till GN kantin, Camwear

Genomskinliga lock med handtag utformade att passa Camwear-kantiner. Tillverkade i praktiskt taget oförstörbart material som säkerställer att produkten inte spricker, bryts eller bucklas. Finns i flera storlekar.

GN kantin, Camview

Kantin utmärkt för förvaring, förberedelse och display. Camview-formarna är tillverkade i ett BPR-fritt material som är genomskinligt, fläcktåligt och tål temperaturer mellan -40° till +71°C. Finns i flera storlekar.