Varumärken

Barbricka Camtread

Klassisk slitstark barbricka. Halkfri yta som håller objekten på plats. Tillverkad i tjock glasfiberkonstruktion som står emot många års slitage vid normal användning. 5 års garanti.

Bricka Century

Bricka i träfiber, tillverkad av högpresterande polyester för intensiv användning. Resistent mot repor, fläckar och kemikalier. Tål diskmaskin. Finns i flera storlekar och färger. 5 års garanti.

GN kantin, Polypropylen

Dräneringshylla för att hålla maten fräsch en längre tid då extra vätska samlas i botten av kantinen. Finns i flera storlekar. BPA-fri.

GN kantin, Camwear

Förvara, transportera och servera i samma form. Tillverkad i praktiskt taget oförstörbart Camwear som säkerställer att produkten inte spricker, bryts, eller buckla. Tål temperaturer mellan -40° till +99°C.

Platt lock till GN kantin, Camwear

Platt genomskinligt lock tillverkad i praktiskt taget oförstörbart material som säkerställer att produkten inte spricker, bryts eller bucklas. Finns i flera storlekar.

Lock med handtag till GN kantin, Camwear

Genomskinliga lock med handtag utformade att passa Camwear-kantiner. Tillverkade i praktiskt taget oförstörbart material som säkerställer att produkten inte spricker, bryts eller bucklas. Finns i flera storlekar.

GN kantin, Camview

Kantin utmärkt för förvaring, förberedelse och display. Camview-formarna är tillverkade i ett BPR-fritt material som är genomskinligt, fläcktåligt och tål temperaturer mellan -40° till +71°C. Finns i flera storlekar.